• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     MEYRA Eurochair 2 Alüminyum Manuel Tekerlekli Sandalye

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Hem iç hem dış mekan kullanımına uygun olan MEYRA Eurochair 2 Alüminyum Manuel Tekerlekli Sandalye, alüminyum gövde yapısına sahip ve son derece dayanıklı bir modeldir. Toplam 15 kilogram ağırlığında olan MEYRA Eurochair  2 Tekerlekli Sandalye, 130 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. Katlanabilir gövde yapısına sahip olan model, ergonomik yapıdaki oturma minderi sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi üst seviyedeki konforunu koruyabilmektedir. Terletme yapmayan ve hava alan döşemesi sayesinde uzun süreli kullanımları daha rahat olan MEYRA Eurochair 2 Alüminyum Tekerlekli Engelli Sandalyesi, aynı zamanda rahatlıkla temizlenebilmektedir. 38 cm ile 50 arasındaki oturma yeri genişliği seçenekleri ile kilolu kullanıcılar için de son derece uygun bir model olan MEYRA Eurochair 2 Bariatrik Büyük Beden Tekerlekli Sandalye, ayarlanabilir kolçak yüksekliği ile konfor seviyesini arttırmaktadır. Geniş bir aksesuar yelpazesine sahip olan model, katlanabilir gövde yapısına ek olarak sahip olduğu bas çıkart özellikli arka tekerlekleri ve çıkartılabilir ayaklıkları sayesinde taşıması ve depolaması oldukça kolaydır, en küçük araba bagajlarına dahi sığabilmektedir.

Hem içe hem dışa doğru katlanabilir yapıda olan ayaklıkları, asansör gibi dar alanlarda hareket kabiliyetini arttırmaktadır. Ayaklıklarda bulunan baldır destekleyici bantı sayesinde ayakların geriye doğru düşmesine engel olan MEYRA Eurochair 2 Alüminyum Tekerlekli Hasta Sandalyesi, yukarıya doğru hareketli kolçakları sayesinde kullanıcının araba veya yatak gibi alanlara tekerlekli sandalyenin yan taraflarından transferini mümkün kılmaktadır. Sahip olduğu anti-tipper tekerlekler sayesinde tekerlekli sandalyenin geriye doğru devrilmesini önleyen MEYRA Eurochair 2 Alüminyum  Büyük Beden Tekerlekli Sandalye, buna ek olarak sağlam yapıdaki emniyet kemeriyle son derece güvenlidir. Reflektörü sayesinde akşam sürüşlerinde fark edilmeyi kolaylaştıran MEYRA Eurochair 2 Manuel Tekerlekli Sandalye, Alman uzmanlığıyla üretilmiş son derece konforlu, pratik ve dayanıklı bir modeldir.

  • Alüminyum gövde yapısı
  • 15 kg toplam ağırlık, 130 kg taşıma kapasitesi
  • Ergonomik oturma minderi
  • 38-50 cm arası oturma genişliği seçeneği
  • Katlanabilir ve çıkartılabilir ayaklıklar
  • Yükseklik ayarlı ve yukarıya doğru hareketli kolçaklar
  • Bas-çıkart özellikli arka tekerlekler
  • Anti-tipper tekerlekler

2 Yıl Poylin Medikal Tedarikçi Firması tarafından Yedek Parça ve Ürün Garanti kapsamındadır. Garanti Kapsamı süresinde, fabrika hatalarından doğan kusurlarda kargo maliyetleri tedarikçi firma tarafından karşılanır. Müşteri tarafından gönderilen kargolar anlaşmalı kargo şirketi ile gönderildiği takdirde maliyeti tedarikçi firma tarafından karşılanır. Başka bir kargo firması ile gönderildiğinde kargo maliyeti müşteriye aittir. Garanti kapsamı dışında kullanıcı hatalarından kaynaklı ürünlerin kargo gönderimleri müşteriye aittir.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj